Info

Follow us:

INFO

 

Korte inleiding

 

De Prijzenklopper Elewijt is een winkel die zich sinds juni 2009 voornamelijk bezig houdt met het opkopen en doorverkopen van overstocks en handelsoverschotten van grote partijen onderhoudsproducten. Het hoofddoel is het aanbieden van wasmiddelen, poetsmiddelen, shampoo's, deo's, ... aan zéér interessante en scherpe prijzen. Ons assortiment wordt aangevuld met speelgoed, seizoensartikelen, keukenartikelen, decoratiemateriaal, wc-papier, hygienisch borstelwerk en sponzen.

 

 

Doel

 

Ons doel is vooral om onze goederen tegen de scherpst mogelijke prijs aan te bieden zodat jullie lekker veel voordeel doen. De kosten van personeel en massa's reclamefolders hoeven wij al niet door te rekenen aan onze klanten waardoor we onze prijzen echt kunnen drukken.

 

 

A-merk producten

 

Wij staan rechtstreeks in verbinding met één van Europa's grootste afnemers van overstocks, faillisementen en restpartijen. Onze producten worden wekelijks gecontroleerd en getest in labo's om valsspelers schaakmat te zetten.

Omdat wij enkel met overstocks werken is het voor ons ook leuk omdat de producten continue veranderen en daarom onze klanten altijd iets anders aan te bieden hebben. Wekelijks krijgen wij nieuwe goederen binnen dus een geregeld bezoekje aan onze winkel is een must om van de leukste promoties te kunnen genieten. Wij werken ook met de regel OP = OP dus snel zijn is de boodschap.

 

 

Voor verdere vragen kan je ons steeds telefonisch contacteren of via onze Facebookpagina.

 

Copyright @ De Prijzenklopper Elewijt 2009 - 2018 - All Rights Reserved